EsCatEn      

Tél: (+34) 932 216 695

Email: info@ciamargomez.com

JUGANT AMB LA DANSA

És el projecte pedagògic de més envergadura de la companyia i es va realitzar de 2013 a 2018 (tenint en compte que abans el van precedir altres projectes en l'àmbit escolar com el "Dansa al pati").

'Jugant amb la dansa' es un projecte d'iniciació a la dansa adreçat a alumnes d'Educació Primària, Educació Infantil i Educación Especial, però que alhora incideix en la formació del professorat que assisteix i també participa del taller. Després de sis edicions realitzant-lo als centres educatius de El Prat de Llobregat (Barcelona), són més de 3.500 infants i un centenar de professors que han pogut participar en els més de 150 tallers realitzats. A continuació es pot descarregar el dossier de presentació i trajectòria del projecte (en català).

Descargar pdf

PROJECTES ITINERANTS

Al llarg de la seva trajectòria, Cia. Mar Gómez ha treballat en una diversitat d'àmbits artístics (dansa, teatre, arts de carrer, òpera, televisió, etc.) i ha desenvolupat una àmplia línia de projectes socials, educatius i de formació vinculats a la dansa. Els directors de la companyia, Mar Gómez i Xavier Martínez, són els responsables de dur a terme les activitats pedagògiques itinerants que la companyia realitza durant les seves gires nacionals i internacionals. Són projectes que complementen les diferents gires, que poden realitzar-se abans o després d'una actuació, per conèixer de prop la forma de treball de la companyia:

· Taller de formació i creació de dansa-teatre
· Masterclass de dansa-teatre
· 'Dansa i Art en familia': Taller intergeneracional dirigit a families (amb fills d'entre 4 i 12 anys)
· Tallers infantils i juvenils
· Activitats de difusió (col·loquis post-funció i xerrades entre artistes i el públic assistent a les funcions)
· Projectes de cooperació cultural