EsCatEn      

Tél: (+34) 932 216 695

Email: info@ciamargomez.com

La companyia

La Cia. Mar Gómez és una companyia de dansa teatre que combina un estil coreogràfic molt personal amb característiques com la teatralitat, la narrativitat, la poètica de les imatges, el gest, la fisicalitat i , sobretot, un gran sentit de l'humor.  

La companyia es va crear a Barcelona l'any 1992 i desde aleshores ha estat creant i actuant al voltant del món durant els darrers vint-i-nou anys. Al llarg de la seva trajectòria la Cia. Mar Gómez s'ha centrat en la creació d'espectacles escènics de formats diversos. 

Els espectacles de sala i de carrer de la companyia han despertat una extraordinaria complicitat amb el públic. Aquest fet ha portat a la companyia a realitzar nombroses gires nacionals i internacionals i a convertir-se en un referent de la dansa teatre a nivell estatal. 

La companyia ha actuat a alguns dels principals festivals internacionals d'arts escèniques, especialment a Europa i Amèrica Llatina i puntualment també a Àsia i Àfrica. S’ha presentat  a Sibiu Festival (Romania), SIDance (Corea del Sud), Beijing Fringe Festival (Xina),  GDIF Greenwich and Docklands (Regne Unit), Bell Square (Londres), Sztuka Ulicznicy (Polònia), Arkhangelsk International Street Festival (Rússia), Paderborn Performance Festival (Alemanya), Freiburg's Internationale  Kulturbörse (Alemanya), Dortmund's Microfestival (Alemnya), Pflasterspecktakel Festival (Àustria), Festival Prisma (Panamà), Festival Danzaextremadura (Mèxic), per enumeerar-ne alguns. Varis dels espectacles de la companyia han estat coproduïts i/o presentats a festivals nacionals com Fira de Tàrrega, Grec Festival i Festival Sismògraf.

Descobreix tots els espectacles en gira